If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PvP režim Ghost Recon Wildlands přiblížen

Jak funguje? + lepší vrtulníky.

Pravda, UbiSoftu to trvalo poněkud déle, přesto nakonec svůj slib dodrží a někdy letos na podzim bezplatně doplní Ghost Recon Wildlands (Alza.cz) o mnohými požadovaný PvP režim. Předcházet mu bude otevřená deathmatchová beta čtyř proti čtyřem ještě o letních prázdninách.

Cover image for YouTube videoTom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Ghost War PVP | First Look | Ubisoft [NA]

V módu Ghost War bude jeden tým hrát za Duchy a druhý za člena speciální jednotky, která se pokouší o vliv v Bolívii po pádu kartelu Santa Blanca. Na výběr bude řada specializovaných hráčských tříd, jako Scout, Sniper, Tank atd., každá s vlastními silnými a slabými stránkami, i dedikovanými perky.

Utkají se v otevřeném rozlehlém prostředí, jaké znáte z co-opu, čili hory, pouště, džungle i lesy. Svou roli sehraje i nevyzpytatelné počasí a různá denní doba.

"Chtěli jsme stavět na základech týmové co-op souhry a otevřené taktické hratelnosti," říká hlavní designér Lucian Istrate. Proto do hry zabudovali nový systém, který ovlivní váš dohled, pokud jste pod těžkou palbou. Také implementovali nové zvukové značky, které pomohou najít pozice nepřátel, což má vše podpořit týmovou souhru a komunikaci.

Nyní již vypuštěný šestý update v této dosud nejprodávanější hře letošního roku vylepšuje ovládání helikoptér, které dosud nebylo ideální:

Cover image for YouTube videoTom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Helicopter Update | Ubisoft [NA]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments