If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů 29/2017

Headset pro hráče Dota 2. Comeback Atari a Logitech levně.

- Aktuální GrunexCast se věnuje bezpečnosti, aneb jak si nenechat ukrást Steam účet (+ co dělat, když se tak stane). Nechybí první dojmy z myší MSI Clutch GM60/GM70.

- MSI se obulo do periferií. Nedávno představilo dvě nové myši a přihodí k nim ještě headset. Model se jmenuje Immerse GH70 a lákat bude hlavně na virtuální 7.1 zvuk a Mystic Light podsvícení. V obchodech se má objevit někdy v létě.

- Do aktuální neděle (23. července) probíhají slevy většiny Logitech periferií. Jedná se skutečně o slevy. Myši, klávesnice či headsety koupíte až o 45 % levněji, včetně nejnovějších modelů.

- Atari plánuje návrat do konzolového světa. Nebude ale konkurovat aktuálním konzolím, místo toho nabídne výlet do dávné minulosti. Detailů zatím moc není a do obchodů se konzole tento rok nestihne dostat.

- SteelSeries nabízí headset na míru pro fanoušky Dota 2. Jedná se o relativní novinku Arctis 5 se speciální čelenkou s logem hry. Mnohem výraznější je ale artwork ze hry na stranách obou mušlí. Zkrátka každý na první pohled pozná, jaké hře patří vaše srdce. Headset si už můžete objednat, ale pouze ze zahraničního obchodu.

- Kingston začne prodávat dvě nové varianty své mechanické klávesnice HyperX Alloy. První jde směrem ještě větší jednoduchosti a neobsahuje numerickou část. Model Elite je zase doplněn opěrkou pod dlaně či multimediálními klávesami.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments