Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia ovladače pro Fortnite a Hellblade

+ ShadowPlay Highlights.

Nvidia dnes vydala nové Game Ready ovladače verze 384.94 WHQL pro finálku LawBreakers, kteří jsou zároveň prvním titulem s podporou funkce Nvidia ShadowPlay Highlights.

"Tato funkce dokáže automaticky zaznamenat vaše největší herní úspěchy na videích a screenshotech. Poprvé se představuje právě ve hře Lawbreakers, do níž je přímo integrována. Díky tomu dokáže přesně vybrat ty nejlepší momenty, ať už jde o souboj s bossem nebo sérii povedených zásahů, a automaticky je nahraje s využitím technologie ShadowPlay. Jakmile je celá relace u konce, ShadowPlay Highlights vám nejlepší záběry ukáže a vy tak můžete znovu prožít svá vítězství nebo je nasdílet přátelům skrze Facebook, YouTube a Imgur," praví tisková zpráva.

Watch on YouTube

Tyto ovladače od Nvidia také přinášejí aktualizace a optimalizace pro hry EVE: Valkyrie's (grafický mód „Ultra"), Fortnite (Early Access), ARK: Surival Evolved's (oficiální vydání) a hlavně Hellblade: Senua's Sacrifice (oficiální vydání 8. srpna).

"Akční střílečka Fortnite se nejlépe hraje při naprosto plynulých 60 snímcích za sekundu a s 10. generací karet GeForce si takový zážitek můžete dopřát. GeForce GTX 1060 si při 60 FPS hravě poradila s rozlišením 1920x1080 i s nejvyššími detaily. Pro 2560x1440 je skvělou volbou GeForce GTX 1070 a po GeForce GTX 1080 Ti sáhněte v případě, že plánujete hrát v rozlišení 3840x2160, i když v tomto případě budete muset lehce snížit některá grafická nastavení pro udržení stabilních 60 FPS," praví přední výrobce grafických čipů na svých stránkách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fortnight

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Awaiting cover image

Hellblade

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments