If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 30/2017

Cool balení Threadripper, Ryzen 3 v obchodech, fajn myši MSI...

- Blíží se samostatné VR headsety. Tedy takové, které nepotřebují výkonný počítač ani smartphone. HTC společně s Qualcomm jeden takový chystají, zatím pro Čínu.

- Zatím nevíme, jak se bude Ryzen Threadripper dařit prodejně, ale novým procesorům se již povedlo zaujmout dost netradičním balením, které AMD právě odhalilo.

- Nintendo zveřejnilo, kolik celkem prodalo konzolí včetně Switch. Čísla sice mluví o vyexpedovaných kusech do obchodů, od prodejů ale nebudou mít daleko. Switch se blíží k 5milionové hranici.

- Výrobce Genesis doplňuje portfolio o další cenově dostupnou novinku a sice headset Radon 600. Ten chce zaujmout hlavně virtuálním 7.1 zvukem, podsvícením a cenou lehce pod tisíc korun.

- Ryzen a také grafiky dost pomohly AMD po finanční stránce. Ve druhém kvartálu letošního roku mohla dokonce společnost mluvit o zisku, což je oproti vysoké ztrátě ve stejném období minulého roku velký pokrok.

- Procesory Ryzen 3 se konečně dostávají do prodeje. Jak bylo avizováno dříve, zatím si vyberete pouze ze dvou modelů, které konkurují Intel Core i3. AMD také zveřejnilo porovnání výkonu.

- MSI skočilo mezi herní myši a jak se můžete dočíst v recenzi, nové modely Clutch GM60 a GM70 se velmi povedly a hravě mohou konkurovat renomovaným značkám periferií. Jenom nastavení DPI je takové kryptické...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments