Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozhodnutí z minulého Wolfa se přenesou do dvojky

+ zvýhodněné balení.

Bývá to spíš doména RPG, ale u klasických stříleček to snad ještě nebylo. Bethesda však má vysoké ambice, takže to do hry navzdory žánru implementovala.

Rozhodnutí, která jste učinili před lety ve Wolfenstein: The New Order, se přenesou do Wolfenstein 2: The New Colossus (Alza.cz) chystaného na letošní říjen.

Prozradil to Game Informeru kreativní ředitel Jens Matthies z MachineGames na nedávné akci pro novináře, odkud jsme měli tu hodinu a půl hraní.

Bude to ovšem fungovat jinak, než jste zvyklí z RPG - i protože savy z předešlého dílu by dneska dohledal jen málokdo, zvlášť když se o tom tehdy nevědělo a také by bylo složité přenášet savy mezi různými platformami.

"Namísto importu uložených pozic z předchůdce si zde jen zvolíte mezi dvěma časovými liniemi v hratelném prologu, který předchází novému dílu," upřesnil.

Zůstává tedy otázkou, jak moc to ovlivní příběh The New Colossus. Něco jako ve hrách od Telltale bychom od toho určitě nečekali, přesto to může být fajn důvod pro opětovné hraní, kdy si zvolíte druhou variantu a budete hledat rozdíly ve vývoji děje.

Jinak možná nevíte, že k příležitosti nového dílu Bethesda vypustí kompilaci dvou předešlých Wolfů. Stane se tak 22. srpna a jmenuje se Wolfenstein: The Two-Pack.

Za třicet dolarů obsáhne The New Order a rozšíření The Old Blood, což může poskytnout fajn přípravu na pokračování. Na něj navíc získáte desetidolarovou slevu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wolfenstein II: The New Colossus

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments