Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V ČR druhý datadisk pro Guild Wars 2 krabicově nevyjde

Path of Fire.

Dá se konstatovat, že lokální distributoři se hodili NCSoftu a Arena.net k vybudování základny hráčů, ale teď už chtějí všechny další tržby urvat jen pro sebe.

Druhý datadisk Path of Fire pro Guild Wars 2 (Alza.cz) vyjdou pouze digitální cestou, takže ho v krabicích v ČR už neseženete. Potvrdil nám to Comgad, pro nějž to je rozdíl oproti prvnímu přídavku Heart of Thorns, u nějž to bylo opačně.

Watch on YouTube

Hráči se v tomto rozšíření starší onlinovky vrátí do Crystal Desert z jedničky a do severní části Elony, dějiště Nightfall, ale po 250 letech. Dosud to tedy částečně působí jako takový remaster, ale také veteráni si přijdou na své, protože nebude chybět úplně nová oblast pouštních plání, pradávných chrámů a krásných oáz.

Zásadní novinkou se stane přidání mountů, kteří poskytnou nový způsob k prozkoumání světa, nový přístup k řešení hádanek i prý změní pohled na celý herní svět. Postavy na 80. levelu budou moci být povýšeny na elitní specializace každé profese (celkem devět), z čehož má těžit pestřejší herní styl i výběr zbraní.

Ve dnech 11. - 13. srpna proběhne víkendová ochutnávka pro všechny majitele Guild Wars 2 s úvodem příběhu a mapou Crystal Oasis z osedlaného raptora. Plná verze datadisku pak vyleze 22. září za 30 eur.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
MMO
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments