Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

18 minut vedlejší mise Assassins Creed Origins u pyramid

Ve 4K na Xbox One X.

Díky marketingovému partnerství mezi Microsoftem a UbiSoftem, a díky mediálnímu partnerství mezi UbiSoftem a IGN (uff..) se můžete mrknout na osmnáct minut hraní dosud neviděného obsahu. Assassins Creed Origins (Alza.cz) však takový spoiler extra mrzet nemusí, protože těch vedlejších misí tam bude tolik, že nikomu žíly netrhá, pokud je zlomek z nich venku před říjnovým vydáním. Hrálo se prý na Xbox One X a vše je v rozlišení 4K:

Watch on YouTube

Dějištěm této mise je náhorní plošina nedaleko pyramid v Gize, které jsou řazeny mezi jeden ze Sedmi divů světa. Časově se vše nachází zhruba v polovině hry, kdy už jste schopni se do dané oblasti dostat. Hrdina se diví, který blbec si zrovna tam mohl založit kemp, když v tu chvíli dostává ránu do hlavy... To je předehra pro dostání úkolu od řeckého geografa, kterému zloději ukradli pracovní zápisky a vaším úkolem pochopitelně bude mu je sehnat zpět.

Vydáváte se proto po stopách v poušti a máte štěstí, že je ještě nezavál nový písek. Potkáváte tam jiné bandity, kteří přes den přepadávají ostatní a v noci spí, ale oni to nebyli... Po "vyšetřování" v určité oblasti sestupujete se zapálenou pochodní do kobek, kde nalézáte spoustu cenností a dozvídáte se od drzých egyptských děcek, že je to celé poněkud zašmodrchané. Tvůrci k tomu dodávají, že se snažili ctít reálnou architekturu při zpracování pyramid do hry, protože jsou si vědomi, že některé dodnes stojí na místě a lidé je dobře znají. Jen do nich přidali nějaká tajemství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments