Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

30 hodin příběhu do No Mans Sky

Přelomový update 1.3.

Po sérii vábení a minihry v augmentované realitě, dle nichž fanoušci zapáleně hádali, na co by se tak asi mohli těšit, je to konečně venku. A mnohem větší, než kdokoli předtím předpokládal. Skoro jak nová hra, jen je vše zdarma.

Vesmírná hra No Mans Sky (Alza.cz) dostává přesně rok po vydání přelomovou aktualizaci 1.3 - Atlas Rises - která do PC a PS4 verzí přináší spoustu nového obsahu i vychytávek.

Watch on YouTube

Předně to je nová třicetihodinová (!) příběhová kampaň, dále procedurálně generované mise a limitovaná forma multiplayeru, kde můžete zahlédnout ostatní živé hráče coby kulaté ikony v prostředí, tudíž máte pocit, že prozkoumáváte planety společně. Toto jde až v 16 lidech, kteří se i vzájemně slyší, pokud jsou blízku u sebe. Vlastně to je taková částečná kompenzace dřívějších nesplněných slibů, přesto jsou mnozí remcalové stále nespokojeni.

Hello Games tím však zdaleka neskončili a výčet vlastností je mimořádně dlouhý: možnost úpravy terénu, vylepšená grafika, starodávné portály pro teleport na dříve navštívené planety, zdokonalené vesmírné přestřelky a rozhraní kokpitu či přepracované uživatelské rozhraní s přehlednějším výčtem úkolů.

Pak tu jsou: nové létání nízko nad povrchem planet (zvlášť zajímavé pro dogfighty), nové vesmírné lodě, regenerace galaxie s upravenou ekonomikou, nové světy a typy planet k prozkoumání, včetně misí s prohledáním havarovaných nákladních lodí, nové obchodování mezi různými galaktickými systémy, vymakanější farmaření, nová hudba od skupiny 65daysofstatic atd. atd.

Read this next