Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 32/2017

Razer v bílé a šedé, brzy Intel Coffee Lake...

- HyperX pro své mechanické klávesnice Alloy začal nabízet sady vyměnitelných kláves. Dostanete osm „herních" v kovovém provedení a to buď v červené nebo stříbrné.

- Razer vám s Chroma nyní podsvítí celý počítat. Výrobce začal nabízet Chroma HDK - ovladač až pro čtveřici LED pásků, celkem tak můžete mít ve skříni 64 diod. Cena ale moc přívětivá není.

- Nový díl podcastu GrunexCast se věnuje výběru myši. Místo doporučených konkrétních modelů se dozvíte, jaké vlastnosti má při výběru cenu řešit a jaké naopak můžete přehlédnout.

- Červenec znamenal spoustu zajímavého dění v hardware světě, stručný přehled vám důležité novinky připomene. Co do zajímavosti určitě zvítězila RX Vega, ale objevily se také zajímavé periferie či se začal prodávat nejlevnější Ryzen.

- Periferie s Razer logem už nebudou pouze černé. Výrobce konečně vyslyšel volání hráčů a svoje nejpopulárnější modely začal nabízet také v bílé a šedé. Do budoucna si tak zřejmě u spousty novinek budeme moci vybrat.

- Intel prozradil, kdy světu ukáže „kávové" procesory - 8. řadu s kódovým označením Coffee Lake. Spekulace mluví hlavně o zvýšení počtu jader napříč řadami jako odpověď na Ryzen od AMD. K odhalení dojde 21. srpna skrze Facebook Live.

- Jak se závodí s pomocí high-end volantu? Na to vám odpoví recenze Thrustmaster T300 RS.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments