If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gearbox mění We Happy Few v plnohodnotnou hru

Větší i dražší než v Early Access.

Bláznivá akční stealh hra, která by se dala definovat jako BioShock na lysohlávkách. To je We Happy Few odehrávající se v Anglii alternativních 60. let minulého století, kde vládnou podivná pravidla, krutý režim a obyvatelé proto holdují drogám.

Původně se objevila na Early Access v létě 2016, ale dnes se ji chopil Gearbox, který se stal vydavatelem a investorem. Cílem je, aby se z ní nakonec stala plnohodnotná prodávaná hra pro PC/X1/PS4 (na konzoli Sony dosud hra nebyla) s vydáním 13. dubna 2018 (proti Red Dead Redemption 2). Nový filmeček:

Cover image for YouTube videoWe Happy Few - Announce Trailer

Díky všemu vyřčenému se dvouapůlnásobně zvětší nejen obsah, resp. rozsah hry (oproti poslednímu Technicolour updatu), ale také cena. Zatímco ještě včera byla na necelých 30 eurech, dnes už je na 60 eurech. Podporovatelé z bývalého Kickstarteru obdrží buď standardní edici či i Season Pass (na DLC se začne makat brzy), dle jejich úrovně.

Compulsion Games uvedli, že příběh tří postav byl kompletně přepsán, zvýší se kvalita nepřátel i zpracování herního světa. Z původní malé sandboxové hry na PAX 2015 se ve finále stal mnohem větší, příběhem řízený titul (s kompletní "kampaní"). Kdysi na něm dělalo deset lidí, teď jich je už čtyřicet. Více v oficiálním prohlášení ke změně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

We Happy Few

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments