If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odtajněna cena Quake Champions

+ Early Access, chlapík z DOOM.

Že bude oldschoolová arénová střílečka od id Software hybridem mezi Free-2-Play a placenou verzí, kde si sami vyberete, co vám více vyhovuje, se už vědělo. Před okamžikem byla odtajněna cena společně s dalšími informacemi.

Quake Champions (Alza.cz) najdete v Early Access startujícím 22. srpna jak na obchodě Bethesdy, tak na Steamu.

Komu se nechce platit, bude moci začít hrát až někdy časem (se zdarma dostupným Rangerem a dočasně si "půjčit" ostatní postavy), nebo sáhnout po Champions Packu s odmeknutím všech natrvalo za 20 liber (později 30 liber, tedy 850 Kč).

Současně s překlopením hry z uzavřené bety (její účastníci mohou hrát dál) do Early Access přibude spousta nového obsahu: mapy Church of Azathoth a Tempest Shrine, vlastnosti (runové výzvy, lore systém, pomoc začátečníkům, další možnosti přizpůsobení, in-game hlasový chat) i nový šampión v podobě mariňáka (někdy též nazýván DOOM Slayer) z příbuzné hry DOOM od toho samého studia (viz okolní obrázky).

Tvůrci slibují, že do konce roku 2018 do hry přidají nejméně šest dalších šampionů, takže jich bude celkem sedmnáct (nyní v Early Access jsou: Ranger, Visor, Scalebearer, Nyx, Anarki, Clutch, Sorlag, Galena, Slash, BJ Blazkowicz z Wolfa a ten mariňák z DOOM).

"Uvědomujeme si, že v rychlé a na dovednostech založené hře jako Quake Champions není nic důležitějšího než kontinuální testování a vylaďování na základě ohlasů, aby byla hra vybalancovaná, optimalizovaná a zábavná pro všechny typy hráčů," uvedl šéf studia Tim Willits. Verze pro Early Access má být dle jeho slov robustní, byť stále nehotová (oficiální start za pár měsíců).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Quake Champions

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments