Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konec patchů pro Mass Effect Andromeda, EA se loučí s hráči

Už jen mise do mulťáku.

Takticky právě na den, kdy je největší šance, že to zapadne v návalu novinek z Gamescomu, si EA s BioWare načasovali ne úplně pozitivní oznámení. Děje se tak pár týdnů po zlevnění hry či zkušební verzi.

"Update 1.10 pro Mass Effect Andromeda byl tím posledním. Už neplánuejeme žádné budoucí patche pro singleplayer ani nový příběhový obsah," dali na vědomí na homepage, čímž potvrdili šeptandu z jara.

Od vydání hry prý tvrdě pracovali na tom, aby vyhověli přáním komunity, což se projevilo na vylepšených animacích či bohatším přizpůsobení v aktualizacích.

Hned od začátku tvorby Andromeda se prý designéři rozhodli, že se příběh bude soustředit jen na Pathfindera a že další rozšíření jeho cesty se bude dít pouze příběhovými APEX multiplayerovými misemi. Komu se to nelíbí, má si pořídit příbuzné komiksy či romány.

V příštích týdnech má zbylý multiplayerový tým sdělit plán ohledně chystaného obsahu, kam patří nové MP mise, kity pro postavy a co se bude konat v N7 den.

"Vážíme si, že do galaxie Andromeda s námi vstoupily miliony lidí," uzavřeli EA toto prohlášení, což je vůbec poprvé, kdy avizovali, kolik lidí hru vlastní, ale počítá se do toho i trial verze.

"Doufáme, že se v Mass Effect univerzu znovu uvidíme," napsali na rozlučku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments