If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Farming Simulator 17 se rozroste o platinový přídavek

Hrála ho i Angela Merkelová.

Namísto toho, aby Giants Software a Focus Home Interactive chrlili každý rok novou hru, rozhodli se trochu zvolnit a po nedávném Farming Simulator 18 pro 3DS, Vita a mobily nebudou mást publikum tím, že by vypustili stejně pojmenovaný titul i pro PC a konzole. Může to souviset i s tím, že konkurenční Pure Farming od Techlandu nestíhá a byl odložen na jaro.

Namísto toho tedy oznámili Platinovou edici, resp. datadisk pro loňský Farming Simulator 17 (Alza.cz). Vyjde pro počítače i PS4/X1 dne 14. listopadu 2017 a stávající majitelé FM17 na ni mohou upgradovat, zatímco ostatní mohou využít Season Pass či Premium Edition.

Cover image for YouTube video[Gamescom 2017] Farming Simulator 17 - Platinum Edition - Gamescom Trailer

Hru rozšíří o nové jihoamerické prostředí Estancia Lapacho s autentickou krajinou, unikátní vegetací, železniční sítí, místními krávami a lány s cukrovou třtinou. To vše má výrazně změnit hratelnost i scenérie.

S tím souvisí nový stroj pro sklizeň, CASE IH A8800 MR. Vedle toho do hry přibudou známé značky i z Polska či Austrálie, jako Stara, TT, Bizon či Gessner Industries. Celkově i s původním obsahem bude na výběr přes 275 strojů od 80 výrobců.

Německá kancléřka Angela Merkelová, která letošní Gamescom slavnostně zahájila, poctila tamní stánek s Farming Simulator svou přítomností:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 17

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments