If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První sestřih z Frostpunk od tvůrců This War of Mine

Budování a přežívání.

O téhle hře jste možná ještě neslyšeli, ale rozhodně byste ji měli věnovat pozornost, jelikož pochází od stejného týmu jako úspěšné This War of Mine z 11 bit Studios.

Frostpunk bude městskou budovatelskou strategií trochu jako SimCity a zároveň survival hrou, protože se odehrává v kompletně zmrzlém světě, v poslední baště lidstva, které jako krizový manažer vedete. Dnes zveřejněný první sestřih přímo z hraní:

Cover image for YouTube videoFROSTPUNK | Debut Gameplay Trailer - "Heartbeats"

Postaví před vás nejednu složitou volbu, která pak bude mít konsekvence a ovlivní budoucnost Země. Na rozdíl od klasiky od Maxisu nemá být řešením vysoké zločinosti jen postavení více policejních stanic, nýbrž čekají vás mnohem těžší úkoly, související i s poháněním všeho párou.

V nelehké situaci budete s empatií dohlížet na morálku obyvatel, optimalizovat procesy, řádně spravovat zdroje a eventuálně vyrazíte prozkoumat venkovní svět, abyste lépe porozuměli jeho historii a současnému stavu.

Frostpunk, který má díky výdělkům z minulého projektu pořádné ambice a větší tým autorů než jen 11 lidí jako hra z obleženého Sarajeva, zatím nemá termín a jistá je pouze PC verze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Frostpunk

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments