If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed se paktuje s energy drinkem

Soutěž i v ČR.

Normálně by to patřilo spíš do rubriky reklam či PR článků, ale rádi uděláme výjimku, když se to týká tak očekávané hry a když jde i o lokální akci v České republice s podporou distributora Conquest.

UbiSoft oznámil partnerství mezi Assassins Creed Origins (Alza.cz) a Monster Energy, které zákazníkům a fanouškům umožní získat další herní obsah a vyhrát ceny.

K příležitosti říjnového vydání Assassins Creed Origins bude vice než 500 milionů plechovek s nápojem Monster Energy ozdobeno ikonickými postavami ze hry, včetně hlavního hrdiny Bayeka.

Od začátku října do konce prosince 2017 budou mít hráči příležitost sbírat různě designované plechovky s motivy hry. Každá z nich bude obsahovat kód k použití na homepage, který odemkne bonus použitelný ve hře. Samostatně prodávané plechovky hráčům dají buď balíček zdrojů jako železo, dřevo, zvířecí kůže nebo herní měnu (Drachmy), které jim pomohou v postupu hrou.

Plechovky z balení po 4 kusech odemknou unikátní zbraně jako meč s názvem “Dust Biter”, těžkou tupou zbraň “Face-Breaker”, žezlo “Thaati” a luk “Rain Bow”. Kromě herního obsahu budou součástí partnerství i výhry do soutěží v podobě herních konzolí, her Assassin's Creed Origins, ledniček Monster Energy nebo exkluzivního oblečení Monster Energy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments