Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na Borderlands 3 teď dělá 90% Gearboxu

Přes tři stovky lidí.

Všichni vědí, o jakou hru se jedná, přesto její název nesměl Randy Pitchford na víkendovém PAX West přímo vyslovit. Je to kvůli tomu, že hra zatím nebyla oficiálně oznámena, ačkoli si o ni štěbetají i vrabci na střeše.

"90 procent našeho studia momentálně dělá na hře, kterou si většina našich fanoušků přeje nejvíce," uvedl, což byla částečně i narážka na jejich různé vedlejší aktivity typu 1vs1. A nemyslel tím Brothers in Arms, které by spousta lidí uvítala též.

Je naprosto zřejmé, že tím myslel Borderlands 3. V Gearboxu se zkrátka teď musejí otáčet, aby je stihli dokončit na vydání na podzim příštího roku, kdy s tím počítá vydavatel 2K. Nebyl by ani trochu rád, pokud by mu v lineupu chyběl velký trhák jako letos... V roce 2015 se přitom ještě nekoplo do země.

Pod těmito kapacitami Gearboxu si představte okolo 300 lidí, kteří sedí v centrále studia ve Friscu v americkém státě Texas. Další jim pak pomáhají z nových studií v Kanadě.

"Jak víte, produkt neexistuje do té doby, dokud není oficiálně oznámen," odpálkoval Pitchford jakékoli žádosti o potvrzení Borderlands 3, jinak by si totiž přidělal spoustu potíží. Ze hry jsme zatím viděli jen technologické demo, ale už na PAX East bylo řečeno, že jejich příští hrou bude právě nový díl této série.

Watch on YouTube

Read this next