Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 36/2017

Predator 4x GPU či ohlednutí za srpnem.

- Acer v rámci své herní Predator řady začne nabízet také periferie. V rámci IFA představil myš a headset. Myš nabídne třeba nastavitelný odpor hlavních tlačítek, headset Galea 500 zase bude pro náročné a cenou se zařadí hodně vysoko. Lákat chce hlavně na 7.1 zvukové podání.

- Retro Crystal varianty DualShock 4 se vrátí a tentokrát rovnou ve třech barvách. Původní stříbrnou doplní červená a modrá. V obchodech budou v polovině října.

- Razer má novou myš pro hráče stříleček. Basilisk vám umožní nastavit si odpor kolečka a také nabízí speciální tlačítko pro dočasné snížení nebo zvýšení DPI. Díky tomu můžete lépe zamířit nebo provést rychlou otočku.

- Monitor Zowie XL2540 byl nahrazen modelem XL2446, který se aktuálně začal prodávat. Oproti předchůdci nabízí technologii Dynamic Accuracy, kterou by měli ocenit hlavně hráči stříleček.

- Jak vypadá overkill v desktopovém podání? Podle Aceru obsahuje Intel Core i9 s 18 jádry, klidně čtyři grafiky Radeon RX Vega a 128 GB RAM. Přesně takovou konfiguraci nabídne nejvyšší model počítače Predator Orion 9000. Dokonce má kolečka pro snadnou přepravu.

- Asus na IFA přivezl notebook ROG Chimera. Jako první se chlubí displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz a podporou technologie Nvidia G-Sync. Zbytek konfigurace zahrnuje Core i7-7820HK nebo GTX 1080. Potěší také integrovaný přijímač pro Xbox One gamepad.

- Jako poslední Predator novinku představil Acer v rámci IFA nejnovější obří 35" monitor Predator X35. Jedná se o „poloviční" 4K, novinka opět zvládne G-Sync či obnovovací frekvenci 200 Hz.

- Srpen je za námi, což mimo jiné znamená také ohlédnutí se za fajn hardwarem, který se tento měsíc objevil. Od gamepadu, který ovládne všechna zařízení, až po notebook ukazující budoucnost.

Read this next