Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jízdní řád přídavků pro Lawbreakers

Nejen nové mapy.

Od spuštění ostré verze této arénové střílečky od CliffyB uplynuly čtyři týdny, které prý byly plné výzev, jelikož za Lawbreakers není nějaký obří tým, jak jsou hráči zvyklí.

"Jsme na hru extrémně pyšní a děkujeme všem podporovatelům, kteří si ji našli, milují ji a dělí se s námi o zpětnou vazbu," uvedli Boss Key Productions.

Na zbytek letošního roku chystají čtveřici tři nové mapy (obrázky níže), nový tutoriál, novou herní třídu, nové skiny, Ranked mód a hlavně tzv. Skirmishes, jak nazývají nové experimentální herní režimy.

"Tím, na co se nás všichni ptají, je počet souběžně hrajících lidí. Jsme si tohoto problému vědomi a víme, že to ovlivňuje nejen hratelnost, ale i morálku komunity. V závislosti na vašem regionu může některým lidem trvat docela dlouho, než najdou vhodný zápas. Pracujeme na nápravě prakticky nepřetržitě, abychom hru optimalizovali a aby novým obsahem nalákala více hráčů," uvedli vývojáři.

Lawbreakers prý navrhli tak, aby měli dlouhou životnost. Naplánovali přidávání nových vlastností a obsahu tak, aby tím dokázali upoutat zájem. Věří, že s touto filozofií budou dlouhodobě úspěšní a že pak je bude hrát více lidí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LawBreakers

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments