If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Překvapivý remaster LA Noire pro PS4 a X1

I odbočka pro VR.

Pokaždé, když přišel na přetřes bídný lineup Take 2 na letošní podzim (po odkladu Red Dead Redemption 2), šeptalo se v kuloárech, že by tam přeci jen něco ještě mít mohli. Tím se velmi překvapivě stane modernizovaná verze starší detektivky z roku 2011, u které se to netipovalo kvůli nezájmu o podobné adventury řízlé akcí, tehdejšímu vlažnému přijetí originálu a složitému osudu tvůrců ze studia Team Bondi. Ovšem nyní, v éře po GTA5, by se cokoli od Rockstaru mělo prodávat jako rohlíky, už jen proto, že RDR2 má zpoždění.

Je tedy už oficiálně potvrzeno, že 14. listopadu 2017 vyjde L.A. Noire (Alza.cz) v remasteru pro PlayStation 4 a Xbox One (na PC bohužel nikoli). Součástí budou veškeré stáhnutelné přídavky a kompletní základní hra.

Verze na PS4 Pro bude podporovat rozlišení 4K (na X1X zatím není jísté). Mezi jinými vylepšeními se pak zmiňují: řada technických zdokonalení pro věrnější atmosféru a hezčí grafiku, lepší nasvícení a kouř, textury ve vyšším rozlišení a další vychytávky.

Nově se tato hra, která je o vyšetřování ohyzdných zločinů v Los Angeles roku 1940, objeví pro Switch, kde bude podporován Joy-Con ovladač, najdete tam nový režim zobrazení zpoza ramene postavy a další úpravy šité na míru této hybridní konzoli Nintenda.

Poslední novinkou je odnož L.A. Noire pro virtuální realitu. Tyto "VR Case Files" na zařízení HTC Vive vezmou sedm vybraných případů ze základní hry a speciálně je upraví pro hraní ve VR. Prý půjde o bezprecedentní interaktivní zážitek, jako byste byli skutečným detektivem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

L.A. Noire: Nicholson Electroplating

PS3, Xbox 360

L.A. Noire: Reefer Madness

PS3, Xbox 360

See 2 more

LA Noire

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments