If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Důchodcovské TV reklamy na Shadow of War

Vyžer si to, Jerry.

Nevšední téma si vybrali scénáristé hrané půlminutové TV reklamy na říjnový Shadow of War (Alza.cz). Je o tom, že nikdy nic nebude zapomenuto, což je samozřejmě narážka na Nemesis systém, který si pamatuje vaše střety s Orky v průběhu celé hry - proto byste se měli ujistit, že svou "práci" s nimi dokončíte.

Cover image for YouTube videoOfficial Shadow of War: "Eat It Jerry" TV Spot

Jinak by se totiž mohlo snadno stát, že vás tak jako ve videu bude jejich odplata pronásledovat až do důchodu. Škodolibě vám podpálí invalidní vozík, zatímco si chcete s ostatními důchodci jen tak v klidu poklábosit na lavičce parku uprostřed velkoměsta. Že na vás budou pálit z katapultu na břehu, když se jen hodláte projet na lodi. Nebo že vám takový pomstychtivý Ork rozmlátí auto, když jste na benzínce šli zaplatit útratu.

"Vyžer si to, Jerry zobrazuje vrchního zlosyna ze hry, který se utkává s Jerrym v různém období jeho života. V závěru pak objasňuje, jak vlastně celý konflikt vypukl," vysvětlují Warner Bros v popisku.

Druhý jejich dnešní spot nazvaný "Dnes ne, Briane" zase naopak zachycuje, jak jste zachránili život Thrakovi a ten se vám pak za to odměňuje v různých situacích - např. při pádu ze střechy, při zaskočení jídla na večeři či při pokusu o odpojení od přístrojů v požehnaném věku v nemocnici.

Cover image for YouTube videoOfficial Shadow of War: "Not Today, Brian" TV Spot

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-Earth: Shadow of War

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments