Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak funguje kariéra WWE 2K18?

Značná vylepšení oproti minule.

2K dnes přiblížili kariéru z říjnového wrestlingu WWE 2K18 (Alza.cz), která se zdá být značně vylepšená oproti předešlým ročníkům.

Tentokrát se hráči budou moci volně procházet po zákulisí, kde mohou prozkoumat šatnu, potkat se se soupeři, pohovořit s legendami (osobnostmi) či poskytnout rozhovory, či přerušit živě vysílaná interview ostatních.

V příběhu kariéry mají existovat dvě různé cesty, na které se lze vydat: buď se stanete členem společnosti, který pomáhá generálnímu manažerovi. Nebo se pokusíte stát oblíbencem fanoušků, který se soustředí spíš na skvělé zápasy a získávání respektu od ostatních než na politiku firmy. Obě kariéry směřují k MyPLAYER's WrestleMania momentu, ale hra tam nekončí, můžete pokračovat i dále po nejsledovanější akci vaší firmy.

Tzv. promo systém, v němž dostanete mikrofon a pokusíte se svým proslovem (výběr z předpřipravených proslovů) zaujmout náročné publikum v aréně, má nabídnout přes 200 nových animací. Prý bylo jasné, že některé hvězdy potřebují reprezentovat unikátním stylem, aby to byli skutečně oni a jejich osobnost. Také se změnil systém skórování, který vás má hodnotit chytřeji než ve WWE 2K17, kde prý někteří volili určité odpovědi jen kvůli zalíbení se davům, aniž by to odpovídalo jejich nátuře.

Tak jako minule, postavy vytvořené vašimi přáteli budou moci infiltrovat váš kariérní režim. Budou v něm vystupovat jako SuperStars, takže s nimi můžete hodit řeč, vybrat si je jako partnera, zapojit se do jejich vedlejších úkolů (mini-příběhy ne tak klíčové v Road to WrestleMania) nebo je dokonce i přepadnout.

Read this next