Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Knack 2 má mít jedno z nejlepších využití PS4 Pro

A co finální Destiny 2?

Plošinovka, která začátkem září sklidila jen mírně nadprůměrné recenze, má výhodu v tom, že pochází přímo od interního studia Sony, takže úzce čerpá ze zkušenosti vývojářů a designérů konzole. Díky tomu se Knack 2 (Alza.cz) překvapivě stal jednou z her, které nejlépe využívají hardware PS4 Pro, tvrdí GamingBolt ve svém testu:

Watch on YouTube

Zatímco na obyčejné PS4 šlape v nativním rozlišení 1920x1080 (s volitelným nastavením zámku na 30fps či odemčeného framerate), na PS4 Pro má hráč na výběr, zda sáhne po vyšším framerate (60 fps) či vyšším rozlišení (3200x1800) za pomoci techniky checkerboard na 4K televizi. Pokud ji nemáte a vlastníte jen 1080p TV, konzole supersampluje buffer, díky čemuž obraz vypadá lépe než na původním modelu PS4.

GamingBolt též porovnal různé verze finálního Destiny 2 (Alza.cz), které prý vypadá o třídu lépe než předchůdce díky barevné paletě, uměleckému stylu a nasvícení, když už nemuselo brát ohledy na PS3 a X360 jako jednička. Rozdíly v chodu pokračování na PS4 a X1 téměř žádné nejsou, na obou strojích šlape hra v plynulých 30fps bez propadů plynulosti. Zatím nejlepší verzí je samozřejmě ta pro PS4 Pro, kde opět šlape ve 4K přes checkerboarding. Na druhou zklame tím, že nepodporuje 60fps, což se prý děje kvůli procesoru, který nezvládne všechny ty fyzikálně založené efekty a komplexní postprocessing.

Watch on YouTube

Read this next