Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia ovladače Project CARS 2 i Call of Duty

+ dává 50 tisíc Shadow of Mordor.

Nejrušnější sezona roku se samozřejmě projevuje i na ovladačích. Přestože je třeba pravidelně neaktualizujete, tyhle nové se určitě vyplatí stáhnout, protože přináší podporu za dlouhou dobu nejvyššího počtu aktuálních her.

Verze 385.69 dostupná odsud přináší majitelům grafických čipů od Nvidia lepší chod v PC betě Call of Duty WW2 (29.9. - 3.10.), Project CARS 2 (Alza.cz), Total War: Warhammer 2, Forza Motorsport 7, Eve: Valkyrie-Warzone, FIFA 18, Raiders of the Broken Planet a v otevřené betě Star Wars Battlefront 2.

Kompletní seznam změn je v tomto PDFku, na své si přijdou i uživatelé VR headsetů.

Nvidia jinak včera ve spolupráci s Warner Bros rozjela rozdávání padesáti tisíc kódů k plné hře Middle-Earth: Shadow of Mordor v GOTY edici na Steamu v hodnotě milionů dolarů.

Co pro to musíte udělat? Stačí nainstalovat aplikaci GeForce Experience nebo ji aspoň jednou spustit (získat aktuální verzi) nejpozději do pondělí 25. září. Výherci budou náhodně vybráni ze všech uživatelů GFE. Hra jinak normálně stále stojí tři stovky (před pár dny byl v Dobrém ránu link na její získání jen za stovku).

Watch on YouTube

Read this next