Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o L.A. Noire na Switch

I její termín.

Začátkem měsíce ohlášená modernizace starší detektivky od Rockstaru dorazí i na hybridní konzoli od Nintenda a japonská média dnes přinesla konkrétnější detaily o jejím fungování.

L.A. Noire (Alza.cz) na Switch má prý naplno využít jeho specifické funkce. Čili dotykové ovládání po odstranění zařízení z doku, gyro operace v Joy-Con módu, rozlišení 1080p v TV režimu a 720p v přenosném režimu. O framerate jsme nic nezaslechli, ale počítat s čímkoli vyšším nad 30 fps by bylo bláznovství. Brzy se prý objeví trailer.

V Japonsku tato verze vyjde až 7. prosince, takže buď tam má hra zpoždění oproti západnímu světu nebo došlo k odkladu této verze oproti těm pro PS4/X1 slíbeným již na půlku listopadu. Hra tam pro Switch bude stát 5389 jenů, v přepočtu 1100 Kč, a zahrne veškerá DLC.

Na PS4 bude nově podporováno rozlišení 1080p (původní hra uměla jen 720p) a na PS4 Pro dokonce 4K. Odemykatelný kriminální oblek vám prý dovolí použít novou kolekci předmětů a speciálních schopností. Video o původní verzi:

Watch on YouTube

Read this next