Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xbox One X vydrží aspoň 3 - 4 roky

+ PC verze Assassina je horší.

Krátce po revidované věštbě analytika, že PlayStation 5 by měla dorazit až ve 2020, tu máme další obdobnou zprávu.

Šéfa herního marketingu v Microsoftu, Aarona Greenberga, se na Twitteru někdo optal, zda Xbox One X (Alza.cz) vydrží na špičce alespoň příští tři až čtyři roky, tzn. zda nebude rychle nahrazen něčím výkonnějším.

"Tak jsme ho nadesignovali, aby měl trvanlivost do budoucna, a také aby šlo o nejvýkonnější konzoli, co kdy vznikla," zněla jeho odpověď, kde se mísilo tradiční velkohubé PR se špetkou nových informací.

Děje se tak krátce poté, co jiný představitel Microsoftu tajemně naznačil cosi o budoucí kompatibilitě Xbox One X, tzn. že by mohl být dobrý i době, kdy přijde na trh jeho nástupce. Pokud by to byla pravda, mohl by X1X být highendovým modelem konzole od MS až do 2020 - 2021.

Mezitím se objevily další dojmy z Assassins Creed Origins (Alza.cz) na WCCFTech, které po otestování na víkendové výstavě EGX tvrdí, že Xbox One X verze hry je momentálně lepší a optimalizovanější než PC verze. Ta prý při vlastnoruční zkušenosti trpěla trháním i pod 30 fps a byla celkově pokažená, něco jako Unity. Ve starších demech na X1X přitom novináři nic takového nehlásili, když šlapala bezvadně.

Vše jen koresponduje s dřívějším výrokem šéfa tvůrců, že AC Origins bude nejlepší právě na Xbox One X, byť tehdy jsme to zlehčovali a sváděli na marketingovou spolupráci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments