Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Při koupi PC či karet Nvidia zdarma Shadow of War

Lokální akce.

Společnost Nvidia dnes oznámila uvedení balíčku "Forge Your Army". Po omezenou dobu tak budou mít hráči možnost získat zdarma plnou verzi Middle-earth: Shadow of War (Alza.cz) při koupi počítačových sestav notebooků nebo grafických karet disponujících GeForce GTX 1080 Ti nebo GeForce GTX 1080. Nabídka je platná od 26. září do 16. října 2017, nebo do vyprodání zásob.

Watch on YouTube

Oficiální doporučenou GPU pro Middle-Earth: Shadow of War je GeForce GTX 1060, která hru rozeběhne v rozlišení 1080p při 60 FPS a s nastavením grafických parametrů na "High". Pokud si ovšem fanoušci budou chtít vychutnat hru ve vyšším rozlišení a při nastavení "Ultra", s GeForce GTX 1080 a 1080 Ti se prý mohou těšit na skvělý zážitek ze hry, slibuje výrobce.

Jak možná víte, na srpnovém Gamescomu byla oznámena spolupráce mezi Monolithem a Nvidií na PC verzi hry. Díky tomu abídne např. podporu funkce Ansel, která dokáže pořizovat fotografie přímo ve hrách. Prý chystají i další vychytávky, mezi něž patří např. HDR (high dynamic range) osvětlení pro vyšší rozsah zobrazovaných barev a jasu, "díky čemuž bude hra vypadat živěji a hráče snadněji vtáhne do svého světa".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-Earth: Shadow of War

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments