Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 39/2017

Ryzen 2 prý v únoru, Intel Coffee Lake konečně pro desktop...

- Intel konečně uvedl Coffee Lake procesory pro desktop. Zatím šestici modelů, které se začnou prodávat už za pár dnů. Na své si přijdou rovněž fanoušci přetaktování a v řadě Core i5 poprvé dostanete více jak čtyři jádra.

- Genesis se opět hlásí s levnou periferií. Myš Xenon 400 za několik stovek nabídne dobrý senzor (s až 5200 DPI), podsvícení, Omron spínače či možnost nastavení profilů a maker.

- SteelSeries uvádí vylepšenou levnou myš Rival 100. Model Rival 110 dostal True Move senzor, díky kterému nabízí mnohem více DPI než předchůdce. Vše jinak zůstalo při starém a ani cena dramaticky nevzrostla.

- Gigabyte nabídne v tenkém notebooku Aero 15X vysoký grafický výkon díky GeForce GTX 1070. Podobné notebooky jinak mají především GTX 1060. Zbytek výbavy zůstal stejný jako u Aero 15 a cena je nepřekvapivě dost vysoko.

- Ryzen procesory se nakonec na trhu neohřejí ani rok. Podle nového reportu by měla nová řada dorazit už v únoru a v březnu být kompletní. Procesory Pinnacle budou vyráběny 12nm procesem a očekává se mírné zvýšení výkonu.

- SteelSeries má další klávesnici, model Apex 150 tentokrát není mechanický, ale slibuje speciální membránové spínače s dlouhou životností a dobrým pocitem při stisku. Zvládne také Discord notifikace a další světelné vychytávky.

Read this next