Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotky z domácího křtu FIFA 18

V Průmyslovém paláci.

Minulou sobotu měl v Průmyslového paláci v rámci multižánrové akce Vodafone YOU FEST svůj stánek také PlayStation 4. Hlavní část programu obstarala FIFA 18 (Alza.cz), která v těchto dnech spatřila světlo světa. Ačkoliv to ve světě videoher není příliš častou akcí, příležitost vydání nejnovějšího dílu se neobešla bez křtu, který přímo na místě sledovaly davy nejen fotbalových fanoušků.

Program na pódiu byl různorodý, nejnovější FIFU si mohl vyzkoušet každý přímo před zraky všech návštěvníků, to hlavní se však točilo kolem dvou hvězd fandících klubu AC Sparta Praha, který se do řad fotbalového simulátoru po letech vrací. Vodafone YOU FEST a samotný křest poctil svoji návštěvou oblíbený moderátor a fotbalový nadšenec Mikoláš Tuček spolu s hercem Jakubem Štáfkem, který dorazil, jak taky jinak, v tradičním světle modrém dresu FK Slavoje Vyšehrad. Tohle duo pro křest doplnila známá YouTuberka a hráčka SK Slavia Praha Bára Votíková.

Mimo to se tyto postavy objevily i na samotném stánku PlayStation 4, kde se hrála FIFA 18 po celý den, od nevidím do nevidím. S Lavim bylo možné se vyfotit, "Tukan" se zhostil moderátorské povinnosti a mimo jiné se zhostil soutěže právě o nejnovější model této konzole.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 18

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments