Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 40/2017

MSI gamepady, termín GTX 1070 Ti a headsety podrobně…

- GTX 1070 Ti prý bude v obchodech od začátku listopadu. K představení dojde koncem října a objevily se také specifikace. GTX 1070 Ti se výkonově dost přiblíží GTX 1080 (7,8 vs. 8,2 TFLOPS).

- MSI začne prodávat gamepady. První dva modely se s rozložením tlačítek inspirovali u Xbox ovladačů a jeden z nich funguje bezdrátově. Nabídnou také vyměnitelný směrový kříž. V obchodech ještě tento rok, zatím ale nebyla zveřejněna cena.

- Již brzy budete moci potrápit svůj stroj novým testem od 3DMark. Jmenuje se Time Spy Extreme a je navržen pro testování výkonu ve 4K s DirectX 12 a zároveň pro procesory s osmi a více jádry. Pro část majitelů 3DMark bude zdarma.

- Do světa konzolí vtrhne příští rok další konkurence. Dojde k oživení legendárního Commodore 64. Retro vydání nabídne 64 her, plně funkční operační systém a připojení jednoduše přes HDMI.

- Výrobce Patriot kromě operačních pamětí a SSD dělá také myši. Model Viper V570 RGB se jako první začne oficiálně prodávat také u nás. Nabízí dostatek postranních tlačítek, nastavitelnou váhu či softwarové zvýšení DPI až na úroveň 12 000.

- Headsety. Pro spoustu hráčů určitě nepostradatelná periferie a také téma 11. podcastu. Podle čeho vybírat? Co se hodí jako „extra"? Na závěr také pár alternativ k tradičnímu hernímu headsetu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments