If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Debutové záběry Jurassic World Evolution

+ nové info o parku s ještěry.

Hra oznámená na Gamescomu se nám představuje v prvním sestřihu přímo z hraní, resp. z enginu. Stalo se tak na víkendové akci Frontier Expo 17 pojmenované dle názvu studia Frontier Developments (Planet Coaster).

Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution First Gameplay From Frontier Expo 17

V Jurassic World Evolution se o prázdninách 2018 na PC/PS4/X1 pokusíte vybudovat bezpečnější park s dinosaury a ještěry než ten, který znáte z filmů, v nichž se to pokaždé nějak nehezky zvrhne. Celkem vás čeká stavění na pěti ostrovech s rozličnými výzvami.

Musíte najít správné vybalancování mezi pořádným zabavením návštěvníků, bezpečností a vědou. Na každou oblast budete mít poradce, kteří vás mají tlačit například do výzkumu co nejdivočejších dinosaurů, což samozřejmě půjde proti zájmům ostatních z těchto tří pilířů. Nebo se vynasnažíte co nejlepšími atrakcemi potěšit návštěvníky, ale zase bude pokulhávat jejich bezpečí a vývoj...?

Nad jednotlivými procesy máte mít plnou kontrolu, čili pošlete týmy vědců na různá místa po světě, aby tam našli pozůstatky ještěrů, sebrali jejich DNA a vše pak doma vyšperkovali. Pochopitelně, některým ještěrům se věznění v parku nebude ani trochu líbit a pokusí se utéct. Vrásky na čele vám mohou nadělat i silné tropické bouře, které poškodí oplocení. První obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Jurassic World Evolution

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments