Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

DLC Assassins Creed Origins s faraony

Představen Season Pass.

UbiSoft dnes večer podrobně oznámil Season Pass pro brzký Assassins Creed Origins (Alza.cz). Stát bude 40 dolarů a nabídne další obsah od ledna do března příštího roku.

Watch on YouTube

První větší DLC The Hidden Ones bude příběhové, s událostmi po základní hře, kdy se utkáte s okupujícími Římany v nové rozlehlé oblasti. Zvětšení úrovně postavy dovolí její další rozvoj.

Druhé větší DLC The Curse of the Pharaohs se zaměří na egyptskou mytologii a prozkoumá novou mystickou říši s dávnými kreaturami a oživenými faraóny, jejichž původ budete hledat. Opět s dalším zvýšením levelu postavy.

Pak půjde o dva menší balíčky (The Roman Centurion a Horus Pack) s novými oblečeními, zbraněmi, štítem a osedlaným zvířetem (listopad). Season Pass dále zajistí 500 Helix kreditů, což je herní měna (lze pak koupit i za skutečné peníze) a exkluzivní vzácnou zbraň (Calamity Blade).

Vedle toho bude výrobce průběžně uvolňovat i bezplatný obsah, jako třeba: The Trials of the Gods (epické bitvy s egyptskými bohy, první taková výzva 15 dnů po vydání, zjevně reakce na Destiny), The Nomad's Bazaar (toulající se prodejce vám dá denně nové úkoly pro získání exotických odměn, konec října), Photo mód (fotografem egyptské krajiny a divokých zvířat, konec října), Horde mód (proti nekonečným vlnám nepřátel v gladiátorské aréně, asynchronní soupeření s přáteli o nejvyšší skóre, začátek 2018) a nejzajímavější Discovery Tour (vzdělávací režim, kde nebudou žádné boje a připomene vám to spíš živoucí muzeum o starověkém Egyptě, přičemž dostanete i průvodce a egyptology, začátek 2018).

Read this next