Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příběhový trailer NFS Payback

Tři postavy.

Tak jako v Grand Theft Auto 5, i v listopadovém Need for Speed Payback (Alza.cz) budete mít pod kontrolou trojici postav. Jejich společným snažením bude svrhnout kartel The House, který ovládá celé Fortune Valley (mapa). Příběhový trailer od EA ukazuje spoustu povedených cutscén mezi ježděním:

Watch on YouTube

Těmito postavami budou:

  • Tyler "Ty" Ramirez coby The Racer. Jeho šálkem čaje jsou drag a pouliční závody. Má od narození obrovskou touhu vše vyhrávat, ale jakmile bude jeho skupina zrazena, zaměří se na jediné: odplata.
  • Jessica "Jess" Miller ztvární roli the Wheelman. Neustále je na útěku. Tráví čas vysoce riskantními, ale také štědře odměňovanými zakázkami. Dokáže se dostat z jakékoli šlamastiky, ať už je sebehorší, a provede cokoli, aby ochránila její přátele.
  • Sean "Mac" McAlister pak účinkuje jako The Showman. Má svůj nezaměnitelný a nepředvídatelný styl. Jeho doménou jsou offroad závody a drifty, takže se nebojí smyků v úzkých zatáčkách či prachu na cestě. Jeho neustále přetrvávající pozitivní myšlení podrží skupinu i v těžkých časech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed 2017

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments