Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 16. října

Recenze ELEX, harašení v Naughty Dog, odkoupení Humble Bundle, levná limitka GT Sport..

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dnes v 18:00, kdy vyprší embargo, přineseme recenzi ELEX od Robin Šebelové po téměř dvoutýdenním hraní PC verze. Day 1 patch má 5 GB a řeší spoustu věcí ohledně craftování, umělé inteligence, rozhraní, NPC či příběhu. Hra samotná přijde na trh už zítra.

- Německý řetězec ALDI nabízí limitovanou edici PlayStation 4 s Gran Turismo Sport jen za 299 eur (7700 Kč). V prodeji od 26. října pouze tam, možná by se tedy vyplatilo dojet si do Německa...

- Naughty Dog se ohradili proti nařčení z údajného sexuálního obtěžování na pracovišti, prý o tom nemají žádné záznamy. Svého vedoucího obvinil bývalý grafik levelů, kterého se prý snažili po vyhazovu umlčet 20 tisíci dolary.

- Humble Bundle bylo odkoupeno od IGN, od čehož si slibuje možnost vyjednat ještě lepší slevové akce a oslovení většího publika. Námluvy prý trvaly rok.

- Call of Duty WW2 už lze pre-loadovat z Xbox Live, velikost 45 GB nikoho nezabije (po Shadow of War a Forza 7).

- Zakladatelé Riot Games se nezvykle vzdali svých manažerských rolí, aby se mohli vrátit přímo k vývoji League of Legends, které nyní má 100 milionů hráčů měsíčně a studio zaměstnává 2500 lidí ve dvaceti kancelářích po celém světě.

- Arkády Cuphead se už za dva týdny prodalo přes milion kusů, autoři děkují za přízeň.

- Patch 1.02 přidal do Life is Strange: Before the Storm podporu PlayStation 4 Pro pro vyšší rozlišení.

- Digitálně distribuované WWE 2K18 pro Switch vyžaduje minimálně 32GB microSD kartu k downloadu, jinak hru prostě nemáte kam stáhnout.

- Headset PlayStation VR slaví své první narozeniny slevami na desítky VR her.

- Na obálce nového čísla PC Gameru je patnáctimilionový hit PlayerUnknown's Battlegrounds:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments