If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Živý filmeček Assassins Creed Origins

Umělecké dílo s kozami.

Po jeho dokoukání se vám chce zvolat cosi o uměleckém dílu a že takové vás naladí na dobovou atmosféru mnohem lépe než sebelepší sestřih z hraní. Skutečně, režisérem byl totiž Daniel Wolfe, který má na svědomí krátký film Paulo Nutini - Iron Sky či snímek Catch Me Daddy.

Živý filmeček na brzký Assassins Creed Origins (Alza.cz) konbinuje herce s počítačem dodělanými prostředími (pevností) a je o povstání proti vrchnosti ve starověkém Egyptě 49 let před naším letopočtem. Že k tomu ani není potřeba velká armáda, nýbrž stačí jeden vycvičený borec, kterého nikdy nezahlédnete, protože se skrývá ve stínech či skáče po střechách. Něco jako ten had lezoucí postelí s nic netušící obětí:

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Origins: I AM live action trailer

V dalších záběrech pak spatřujeme škorpiona lezoucího po nedojedeném pomelu na stole (nějak to tam s ním asi přeháněli!), ryby mrskající se na zemi, obyčejný život spodiny v podhradí a hlavně luxusní lázně s vládcem, spoře oděnými ženami a přežvykujícími kozami, které pak vezmou nohy na ramena stejně jako zajatci utíkající z vězení. Jestli tohle všechno podobně zažijete v letošním dílu Assassina, bude to pecka.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments