Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úplně mimo: Shadow of War s Tukanem a Petrem Vojnarem

Obdoba americké show.

Znáte americkou zábavnou show komika Conana O'Briena, ke kterému se občas propašuje některá nová hra (coby klasická skrytá reklama, jaká by v ČT neprošla) a on se ji před zraky diváků ve studiu pokouší laicky hrát, dělá ze sebe schválně blbce a má vtipné narážky na zrovna probíhající události ve hře?

O tento koncept se nyní v českých podmínkách pokouší Mikoláš Tuček z Re-Play a Score, když oslovil moderátora a zpěváka Petra Vojnara, aby si s ním zkusil zahrát právě vydané Middle-earth: Shadow of War (Alza.cz). Jelikož jde o totálního nehráče (prý poprvé něco hraje od dob osmibitů), výsledek pak dle toho samozřejmě dopadl. Proto se také první díl show na gauči v obýváku jmenuje "Úplně mimo" a společně tam nakopou pár skřetích zadnic či se dozvíte, jaké nosí hraničář Talion spodní prádlo:

Tenhle typ humoru patří do naší krevní skupiny, a to říkáme jako nefanoušci tradičních Lets Play, oproti nimž to je mnohem profesionálnější i propracovanější dílo s více kamerami a střihy.

"Je to po čertech zábavnej chlapík, ty 4 hodiny natáčení jsme si náramně užili! Hráli jsme Shadow of War, tohle je sestřih, a pokud se bude líbit, uděláme další kousky. Podstatné je si zapamatovat: Když nevíš, dej undo! Držte nám hlezno," dodal k této bohulibé osvětové činnosti o hrách Tukan na FB.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-Earth: Shadow of War

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments