Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes vychází WWE 2K18

Wrestling nejen pro konzole.

Dnes vychází pro PlayStation 4 a Xbox One nejnovější přírůstek do oblíbené WWE franšízy - WWE 2K18 (Alza.cz). Pouze digitální cestou je venku též PC verze, odnož pro Switch někdy později.

Hra WWE 2K18 prý přináší bezkonkurenční kombinaci originality a akční a realistické hratelnosti - včetně největšího rosteru těch nejoblíbenějších WWE a NXT hvězd v historii franšízy, nové rozsáhlé možnosti v režimu Universe a Creation Suite, premiérový režim Road to Glory, stejně jako celou řadu významných herních doplňků a vylepšení, včetně zcela nového grafického enginu.

Nabídne více než 200 hratelných WWE a NXT hvězd a legend, jako je Seth Rollins, John Cena, Brock Lesnar, Alexa Bliss a spoustu dalších. Zákazníci, kteří si předobjednali hru WWE 2K18, navíc získají bonus ve formě Kurt Angle DLC. Letošní ročník také nabídne mnoho vylepšení hratelnosti a grafického zpracování - těšit se můžete na stovky nových animací a efektů a mnohem více.

Novinkou ve WWE 2K18 je nový online režim Road to Glory, který umožní hráčům postavit se nespočtu online oponentům z celého světa a získávat tak speciální odměny. Od komentátorského stolu zazní hlasy Michaela Colea, Byrona Saxtona a Coreyho Gravese. Soundtrack byl vytvořen pod dohledem legendární hvězdy WWE Dwaynem "The Rock®" Johnsonem a obsahuje mnoho jeho oblíbených hitů napříč hudební scénou.

V případě, že si zakoupíte Season Pass, získáte následující položky, jakmile budou k dispozici, za zvýhodněnou cenu: Accelator, balíček Enduring Icons, MyPLAYER Kick Start, balíček New Moves, balíček NXT Generation Pack. Startovní trailer jsme tu měli v pátek.

Read this next