Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dávkovaný obsah Battlefield 1 Turning Tides

Časový plán map atd.

Turning Tides bude už třetím herním rozšířením pro Battlefield 1 (Alza.cz). Věrný svému názvu, jeho obsah vyjde postupně ve vlnách, aby se o hře neustále mluvilo a pořád byla něčím osvěžována.

"Doufáme, že už se nemůžete dočkat bojů o zemi, nebe i moře v obojživelných operacích první světové války. Hratelnost bude obohacena novými mapami, zbraněmi i vozidly," uvádí EA, kteří poskytli podrobnější výčet obsahu na homepage.

DLC vyjde ve dvou fázích v prosinci 2017 a lednu 2017, aby prý měli hráči v nadcházejících měsících stálý přísun nového obsahu, včetně nových map. Předplatitelé programu Battlefield 1 Premium Pass budou mít jako obvykle možnost zahrát si s dvoutýdenním předstihem. Níže najdete časový plán vydávání novinek pro Battlefield 1.

Prosinec 2017 (předplatitelé Battlefield 1 Premium Pass)

  • Achi Baba (mapa): Připoj se v intenzivní, rychlé, pěchotní akci k britskému útoku na poloostrov Gallipoli, inspirovanému válečnou operací z roku 1915.
  • Cape Helles (mapa): Podnikni spolu s britskými silami mohutný výsadek na poloostrov Gallipoli nebo chraň pobřežní pevnosti osmanské říše.
  • Gallipoli (Operace): Bojuj v průběhu nové velkolepé operace o sektory na mapách Cape Helles a Achi Baba.
  • 6 nových zbraní: Na výběr tentokrát bude zákopová karabina M1917, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, kulomet M1917, karabina Carcano M91 a Type 38 Arisaka.
  • 2 nové zbraně na blízko: Nová námořní šavle a kotevní hák rozšíří možnosti boje tváří v tvář.
  • Torpédoborec třídy L: Zkroť vlny na palubě mohutného torpédoborce a staň se díky kanónům, torpédům, protivzdušným dělům a minám hrozbou pro námořní, letecké i pozemní jednotky.
  • Vzducholoď třídy C: Rozsévej smrt shůry z pohyblivé vzducholodě s místem pro pilota a tři střelce.
  • Elitní třída Infiltrator : Nová elitní třída umožní nepozorovaný, rychlý pohyb po bojišti.

Leden 2018 (předplatitelé Battlefield 1 Premium Pass)

  • Heligoland Bight (mapa): Prožij velkolepé námořní střety britských a německých sil, do kterých jsou zapojeny bitevní lodě a torpédoborci spolu s letouny, zatímco pěchotní oddíly bojují u slavných červených útesů zálivu Rocky Cove.
  • Zeebrugge (mapa): Zúčastni se smělého britského nájezdu na belgický přístav Zeebrugge v kulisách ničivých vln tříštících se o nepřátelské molo. Prostor dostanou námořní, letecké i pěchotní jednotky.
  • Královská námořní pěchota (britská armáda): Oblékni charakteristickou modrou uniformu elitních britských oddílů a zapoj se do bojů jako jeden z příslušníků královské námořní pěchoty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments