If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 42/2017

Zase GTX 1070 Ti či zhodnocení myší Dream Machines.

- Majitelé myši Logitech G203 si mohou přes internet stáhnout více DPI. Aktualizace firmware totiž maximální hodnotu zvyšuje na 8000, změny se týkají také rychlosti a akcelerace.

- MasterCase H500P je nová skříň od Cooler Master, která se zaměřuje hlavně na proudění vzduchu a fajnšmekři by zase mohli ocenit možnost připevnit grafickou kartu vertikálně a pořádně ji tak vystavit světu.

- Genesis je zpět s novou myší Krypton 800. Ta podle výrobce cílí na „náročnější hráče", kterým nabídne dostatek DPI, prověřený senzor či tradiční Omron spínače. Místo v rozpočtu zbylo na RGB podsvícení. Myš je díky symetrii vhodná i pro leváky (postranní tlačítka jsou na obou stranách).

- Skoro to vypadá, že Genius pod GX Gaming uvedlo první mechaniku. Design ale klame, klávesnice Scorpion K10 je tradiční membránová, ale s vyšším zdvihem kláves, který má právě napodobovat násobně dražší mechanické modely.

- Odhalení GeForce GTX 1070 Ti se blíží, dokazují to uniklé obrázky modelu Gaming od Gigabyte. Stejný výrobce na kartu lákal zhruba před měsícem.

- Dream Machines je další výrobce, který bojuje o přízeň na přeplněném trhu periferií. Myš DM1 Pro S v recenzi dopadla dobře, jenže konkurence nabízí srovnatelné modely mnohdy s výhodnější cenou a má výhodu povědomí mezi hráči...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments