Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hrajeme úvodních 40 minut Assassins Creed Origins na PS4 Pro

+ čas odemknutí, patch.

Eurogamer dostal možnost zahrát si v předstihu plnou verzi Assassins Creed Origins (Alza.cz) před pátečním uvedením na trh a natočit z ní úvodních 40 minut. Konkrétně šlo o verzi na PlayStation 4 Pro. Jak můžete vidět, hra nezačíná v otevřeném světě, nýbrž za písečné bouře soubojem v nějaké pyramidě, kterou pak musíte prolézt s hořící pochodní v ruce a přes sochy najít cestu na denní světlo, kam se podíváte až po nějakých sedmi osmi minutách:

Watch on YouTube

Pokud byste prahnuli po ukázce toho samého z Xbox One verze v rozlišení 4K, alternativně ji nabízíme též. Jako bonus obsahuje intro cutscénu z města a je s anglickými titulky:

Watch on YouTube

Jinak update Assassins Creed Origins pro Xbox One X bude venku někdy začátkem listopadu, přinese podporu 4K, Dolby Atmos i HDR.

Výrobce avizoval, že Day 1 patch 1.02 bude mít 1 GB až 1,5 GB dle platformy. Zaměřit se má na vybalancování hry, vylepšení stability a výkonu, i přepracované ovládání Photo režimu pro větší komfort hráčů.

Pokud by vás zajímalo, kdy se hra odemkne běžným hráčům, najdete časový harmonogram zde. Společně s informacemi o dodatečně stáhnutelných balíčcích s dabingem v jiných jazycích, kdy každý má zhruba 500 MB, ale to se u nás české verze netýká.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments