Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtyři datadisky pro Shadow of War

Představen Expansion Pass.

Přijetí Shadow of War (Alza.cz) u hráčů a kritiků možná neproběhlo přesně tak, jak si tvůrci vysnili, ovšem to jim samozřejmě nezabránilo představit Expansion Pass. Ten vám za přibližně tisícovku poskytne přístup ke čtyřem datadiskům, pokud by vám již beztak velmi hutný obsah základní hry nestačil.

Watch on YouTube

Nejprve v listopadu provede hrozivý kmen invazi do Mordoru v Slaughter Tribe Nemesis Expansion. Nové mise, epičtí a legendární orkové odmění upgrade, a také nová pevnost s trůnem, monumenty a předsunutou stráží.

V prosinci na to pak naváže Outlaw Tribe, který přinese to samé jako první DLC výše, jen bude v hlavní roli hrdý kmen Outlaw. Prý jde o největší rebely ve společenství orků, psanci opovrhující všemi, kteří by jim chtěli vládnout.

Zajímavé to začne být v únoru 2018, kdy dostaneme příběhové rozšíření Blade of Galadriel. Ano, za tuto elitní vražedkyni, do níž se v cosplay převlékla Bětka Trojanová, budete hrát. S tím souvisí její nové bojové schopnosti a výbava. Za odměnu si pak můžete odemknout tuto postavu do kampaně základní hry.

Vyvrcholení DLC nastane v květnu 2018 s Desolation of Mordor, což je opět příběhové rozšření, kde hrajete za Baranora (Captain of Minas). Přeživší v padlém městě bude řídit vojska proti nové hrozbě orků z východu. Vyrobíte si přitom novou výbavu, včetně štítu, gauntletu, řetězů a kluzáku. Jeho najatí žoldáci vytvoří lidskou armádu a pokusí se dobýt novou pouštní oblast Lithlad. V neposlední řadě budete moci hrát jako člověk v Mordoru bez prstenu v novém tuláckém režimu kampaně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-Earth: Shadow of War

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments