If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 43/2017

Ryzen Mobile je tu, skutečné low-end herní myši...

- Acer dostal několik designových ocenění v soutěži Good Design. Z herních produktů zaujal tenký Predator Triton 700.

- Razer provedl refresh další periferie. Na řadu přišel headset Electra, jehož první verze se už nějaký čas neprodává. Electra V2 nabízí novou konstrukci a zmodernizovaný design. Zájemci si navíc mohou připlatit za USB verzi a dostat tak prostorový zvuk a možnost podsvícení.

- Windows 10 dostal další velkou aktualizaci s novými funkcemi. Jmenuje se Creators Update. Brzy se také začnou prodávat brýle pro virtuální realitu Windows Mixed Reality. Software dělá Microsoft, headsety potom jeho partneři.

- Představení nových myší udělalo z Genesis skutečného low-end výrobce. Obě novinky stojí pod tři stovky a ta dražší z nich nabízí software pro konfiguraci, RGB podsvícení a Avago senzor s maximem 3200 DPI.

- GXT 383 Dion je nový headset od značky Trust. Nabídne hlavně virtuální prostorový zvuk, vibrační basy pro vtáhnutí do hry a bohaté možnosti připojení k počítači nebo konzoli. Cena ale byla nastavena poměrně vysoko.

- Ryzen konečně míří do notebooků. AMD představilo první dva zástupce Ryzen Mobile. Čipy doplněné Vega grafickou jsou určené pro ultrabooky a tenká 2v1 zařízení. Slibují dostatek výkonu pro populární on-line hry a první stroje dorazí v rámci týdnů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments