If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Wolfenstein 2 se prodává o polovinu hůře než předchozí díl, alespoň krabicově

První výsledky z Velké Británie nejsou moc pozitivní.

Minulý týden byl poměrně nabušený novými tituly, takže všichni čekali na první výsledky prodejů, které zveřejňují ve Velké Británii.

Dle očekávání se na prvním místě v prodejích umístil Assassin's Creed Origins (koupit na Alza.cz), jehož fyzické prodeje jsou stejné jako u Assassin's Creed Syndicate.

Dá se očekávat, že s tím, jak se neustále zvyšují prodeje digitálních verzí her, znamená to, že Assassin's Creed Origins se prodává o něco lépe než Syndicate v roce 2015.

I tak to asi není žádný výborný výsledek vzhledem k tomu, že Assassin's Creed Syndicate byl nejhůře prodávanou hrou v sérii.

Další novinka Super Mario Odyssey (koupit na Alza.cz) se prodává podobně jako AC Origins, ale přitom je to titul exkluzivní pro Nintendo Switch, takže jde o velký úspěch. Hra se prodává ještě lépe než Zelda: Breath of the Wild.

Cover image for YouTube video7 Ways Super Mario Odyssey is the Most Bonkers Mario Yet

Wolfenstein 2 (koupit na Alza.cz) je v žebříčku až na čtvrtém místě za FIFA 18. Prodeje jsou zhruba poloviční v porovnání s Wolfenstein 1. Neoficiální čísla říkají, že prvního Wolfenstein se prodalo v Británii okolo 77 až 80 tisíci kusů za první týden, ale Wolfenstein 2 má podle všeho na kontě pouhých 27 až 30 tisíc kusů. Je zajímavé, že 60 procent všech prodaných kusů Wolfenstein 2 je na konzoli PS4.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wolfenstein II: The New Colossus

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments