If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 3. listopadu

Xbox One X podporuje 1440p monitory, srovnání MGS 5 na PS4 Pro nebo 94 GB velký update pro Quantum Break.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Rozkošná multiplayerová hra Oh My Godheads opouští Early Access a vychází jako plná verze 5. prosince na Xbox One, PS4 a PC. Tady se můžete podívat na její trailer:

Cover image for YouTube videoOh My Godheads | Early Access Trailer | Square Enix Collective

- Na PS4 bylo oznámeno Tennis World Tour. Zatím se o hře vlastně vůbec nic neví, jen že vyjde na jaře 2018 a podívat se můžete na první upoutávku.

Cover image for YouTube videoTennis World Tour - PGW 2017 Announce Trailer | PS4

- Předělávka PS2 klasiky Shadow of the Colossus na PS4 Pro poběží podle článku v Polygonu 60 snímků za sekundu. Na standardním PS4 se musíte spokojit s 30 fps, na PS4 Pro můžete mít 4K s 30 fps nebo rychlejší, 60 fps verze ve Full HD.

- Chcete se podívat, o kolik je vylepšená PS4 Pro verze hry Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain? Tady máte srovnávací video:

Cover image for YouTube videoMetal Gear Solid V | PS4 VS PS4 Pro | Pro Patch Comparison | Comparativa

- Hra Monopoly na Nintendo Switch se opravdu hodně dlouho načítá. A když říkáme dlouho, nemyslíme třeba minutu. Máme na mysli mezi pěti až deseti minutami, než se dočkáte hlavního menu. Občas si musíte na loading počkat i 20 minut...

Cover image for YouTube videoMonopoly on Nintendo Switch - 20 MINUTE LOADING TIMES?!

- Hororová hra z vlastního pohledu, kde hrajete mimino, Among the Sleep, se vrací ve vylepšené edici. Tento týden vychází na PC a pokud jste si už hru pořídili, Enhanced verzi dostanete zdarma.

Cover image for YouTube videoAmong The Sleep - Enhanced Edition

- Chystaný Metal Gear Survive bude mít také singeplayerovou část, kde se hráči budou snažit... přežít. Musíte lovit zvířata, abyste se najedli, hledat vodu, sbírat zdroje na výrobu zbraní a upgradování základny, v některých oblastech potřebujete i vzduch, protože ten je tam jinak toxický.

- Jak se zdá, grafického upgradu se dočká na Xbox One X také Quantum Break. Akorát vás asi nepotěší, že jde o 95 GB velký update...

- A ještě jedná zpráva k Xbox One X. Konzole konečně také bude podporovat přes HDMI monitory s rozlišením 2560x1440, čili poloviční 4K. Předpokládalo se, že konzole na takových monitorech je sampluje 1080p rozlišení, ale naštěstí vše poběží skutečně ve 1440p. PlayStation 4 Pro například toto rozlišení nepodporuje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments