If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 9. listopadu

Pohřebiště v Eve Online, vylepšený Rise of th Tomb Raider nebo banování v PC verzi Destiny 2.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na PC Gameru si můžete přečíst výborný článek o tom, jak je v Eve Online pohřebiště s mrtvými těly hráčů, ale i pomníky těch, kteří umřeli ve skutečnosti. Fascinující čtení najdete zde.

- Rise of the Tomb Raider má také vylepšenou verzi pro Xbox One X. Tohle video představuje vylepšení blíže:

Cover image for YouTube video[NA] Rise of the Tomb Raider Xbox One X Enhancements

- PC hráči Assassin's Creed Origins budou mít brzy možnost změnit vzhled hlavního hrdiny. Hráči na konzolích mohou měnit jeho vousy a účesy, ale taková možnost pro PC hráče zatím nebyla. Zatím jste to mohli na PC udělat pouze při hraní s gamepadem.

- Raid bosové v Pokémon Go doznají pár změn. Bude pár jiných protivníků a čas raidu se také změnil z hodiny na 45 minut.

- Pokud jste čekali na Hitman: Game of the Year edici, máme pro vás dobrou zprávu. Už je venku a obsahuje hru, Patient Zero kampaň, Escalation kontrakty, nové zbraně, obleky, challenges a všechny patche.

Cover image for YouTube videoHITMAN - Game of the Year Edition (Available 7 November)

- Pamatujete si, když fanoušci Destiny 1 před opravným patchem stáli u jedné jeskyně, stříleli na neustále z ní vylézající nepřátele, hodiny a hodiny a grindovali legendární engramy. Tak ve dvojce také začali grindovat tokeny v jeskyni.

Cover image for YouTube videoDestiny 2 | Three tokens in 20 seconds! SUPER CHEESY Fastest Faction Reputation farm guide, tutorial

- A když už jsme u Destiny 2, několik PC hráčů potkal ban a hodně lidí si stěžuje, že nespravedlivě. Zabanovaný byl například jeden vývojář, který má na potači vývojářské nástroje a při hraní Destiny 2 je nepoužívá, ale anticheatovací program ve hře je stejně nějak vyčmuchal.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments