Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledgehammer chtěli udělat Advanced Warfare 2, Activision je přemluvil na druhou světovou

I vydavatel má občas dobré nápady.

Activision si byl moc dobře vědom, že hráčům začíná v sérii Call of Duty (koupit na Alza.cz) chybět návrat do druhé světové války. Návrat ke kořenům. A přesvědčili vývojáře ve Sledgehammer, aby se do tohoto období vrátili.

Studio, jehož první samostatnou hrou bylo Call of Duty: Advanced Warfare, původně chtěli udělat pokračování této hry. Prozradil to sám šéf Activisionu, Eric Hirshberg, v rozhovoru pro Newsweek.

Watch on YouTube

"Věděli jsme, že se z nich stanou historikové a že se budou snažit být co nejvíce autentičtí a že k tomu budou přistupovat s obrovskou péčí a že zachytí neskutečnou atmosféru druhé světové války." říká šéf Activisionu.

Podle jeho slov se série skutečně vrátila ke kořenům a pokud v Call of Duty hledáte brutální, lidský vojenský příběh, přesně to dostanete.

V jakém období se ale ocitneme v dalším Call of Duty, to samozřejmě neprozradil. Podle něj jsou "vyzkoušená období a oblasti, ve kterých se můžeme pohybovat"... Ať to znamená cokoli.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: WW2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Bruno Galvão avatar

Bruno Galvão

Redator

O Bruno tem um gosto requintado. Para ele os videojogos são mais que um entretenimento e gosta de discutir sobre formas e arte. Para além disso consome tudo que seja Japonês, principalmente JRPG. Nós só agradecemos.
Comments