Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Star Wars: Battlefront 2 je očividně pořád hodně Pay to Win

Když utratíte peníze, máte velké výhody ve hře.

Jak nedávno prozradil Ubisoft, mikrotransakce jim už oficiálně vydělávají víc peněz, než prodeje digitálních verzí her. Mikrotransakce jsou tedy pro velké vydavatele v AAA hrách extrémně důležité a je jasné, že jen tak se jich nezbavíme. Loot boxy, které si můžete pořizovat za skutečné peníze, má také Star Wars: Battlefront 2. Je to proto, abyste nemuseli platit za dodatečný obsah - ten bude pro všechny zdarma. Ovšem jak se zdá, i když po betě udělali vývojáři řadu změn, pořád je hra poněkud Pay to Win.

Jak se můžete podívat na videu dole, pořád funguje to, že čím více utratíte peněz, tím silnější ve hře můžete být. Všechno ve hře můžete získat také hraním, ale pokud prostě zaplatíte a všechno to hraní přeskočíte, můžete mít oproti ostatním hráčům ve vybavení obrovskou výhodu.

Watch on YouTube

YouTuber si pořídil měnu za 90 dolarů a získal díky tomu vybavení, které by mu trvalo získat o 150 procent více času. Pořád se sice musíte dotáhnout na jistý level, abyste mohli odemykat silnější vylepšení, ale jak ve videu říká, na to vás stačí například hodina hraní. Když jste navíc hned zpočátku upgradování, také levelujete rychleji.

Star Wars: Battlefront 2 (koupit na Alza.cz) vychází 17. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Battlefront II

PS2, Xbox, PSP, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments