Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadlo Star Wars: Battlefront 2 v zahraničních recenzích? Takhle...

Hodně recenzentů je zklamaných z mikrotransakcí.

Star Wars: Battlefront 2 (koupit na Alza.cz) sice trochu rozčiluje fanoušky kvůli mikrotransakcím, ale když od nich odhlédneme, jaká je vlastně celkově hra? Na to se snaží odpovědět zahraniční recenze, na které se podíváme.

Trusted Reviews dali hře 3 hvězdičky z pěti. "Battlefront 2 je skvělá hra, kterou kazí příšerný byznys model," píší v textu. "Pod příšerným systémem vylepšování je ale výborné jádro hry."

GameSpot dali hře prozatímní skóre 60/100. "Battlefront 2 pořád dokáže přivodit pocity radosti a nadšení z toho, o čem je celá série. Ale nakonec se budou muset rozhodnout, jakou hrou chtějí být," píší v narážce na vyvážení mikrotransakcí.

Watch on YouTube

The Verge zatím hodnotilo pouze singeplayerovou část Battlefront 2, takže hře známku ještě nedávají. A byli vesměs nadšení. "Je to jako Star Wars film, ve kterém máte možnost hrát. Battlefront 2 je výrazně lepší než originál," píší. Stěžují si ale, že příběh není uzavřen, protože má pokračovat v DLC.

IGN dali hře provizorní skóre 7/10. "Názor na Battlefront 2 se bude měnit asi podle toho, co od něj očekáváte. Pokud chci bohatý Star Wars příběh společně s promakanou střílečkou, nebude to to pravé. Pokud chcete ale Star Wars fantazii, kdy skáčete z jednoho konce galaxie na druhý a užíváte si v tom světě, budete nadšení. Jen si nejsem jistý, zda mi to přijde zábavné dostatečně dlouho."

Star Wars: Battlefront 2 je již k dostání na PC, PS4 a Xbox One.

Read this next