If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 15. listopadu

Možná bude pokračování Planescape: Torment, datum vydání dalšího Batmana, počet hráčů Hitmana nebo Overwatch ve 4K na XBoxu.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Chystá Beamdog pokračování Planescape: Torment? Tak trochu to naznačují. Objevil se o nich totiž dokument, kde jsou nějaké důkazy této teorie na monitoru vývojářů. V tomto videu ve 2:37 minutě jsou koncepty s názvem "faction_Fated_thumbs". Fated je frakce v Planescape: Torment. Navíc je to uložené ve složce s názvem Planescape: Unraveled. HA!!!

Cover image for YouTube video

- Studio stojící za Surgeon Simulator zrušilo svou multiplayerovou skejtáckou kopii Splatoon, která se měla jmenovat Decksplash. Hra měla poslední šanci v trialu na Steamu. Pokud by si ji stáhlo 100 tisíc lidí, šla by do Early Access. To se nepodařilo.

- VR hra Shooty Fruity vyjde pro PlayStation VR, Oculus Rift a HTC Vive 19. prosince.

Cover image for YouTube videoShooty Fruity | Juicy Perks Trailer

- Pokud jste hráli Dead Space 2 na PC, možná si pamatujete, že hra měla problémy s akcelerací u myši. Teď přišel jeden fanoušek, který se to rozhodl opravit. Dead Space 2 Mouse Fix si můžete stáhnout tady a ke dvojce se vrátit. Dvojka je pořád výborná hra.

- Třetí epizoda Batman: The Enemy Within vyjde v úterý 21. listopadu.

- Hitmana od IO Interactive si podle rozhovoru pro GamesIndustry zahrálo 7 milionů lidí, což je docela nečekaně vysoké číslo. A to číslo podle všeho roste každým dnem. V srpnu říkali, že si hru zahrálo 5 milionů lidí, což znamená, že získali další dva miliony hráčů během tří měsíců. Slušné.

- Pokud hrajete PlayerUnknown's Battlegrounds, možná víte, že existuje testovací patch 1.1. Ten kromě jiného vylepšuje zvuky vozidel a fyziku. Jak to všechno vypadá uvidíte například na VG247.

- Arkade mód ve Star Wars: Battlefront 2 omezuje počet kreditů, které si tam můžete vydělat. EA přeci nechce, aby to bylo tak snadné. Vždycky si můžete přeci nakupovat za skutečné peníze!

- Overwatch se očividně na Xbox One X dočká 4K updatu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments