Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 16. listopadu 2017

Pouštní mapa v PUB, dedikované servery v Call of Duty, animovaný Mario nebo This is War přídavky.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Šikovní lidé se trochu pohrabali v 1.0 updatu PlayerUnknown's Battlegrounds a zjistili, co se nejspíš chystá do hry. Objevili tam například pouštní mapu nebo několik nových vozidel. Není to poprvé, co se objevila pouštní mapa. Reddit ji zjevil už v testovacím updatu.

- Poslední update Fortnite Battle Royale s číslem 1.9 už je venku a přidává do hry launch pady. Seznamte se:

Watch on YouTube

- Do Call of Duty: WW2 se vrátily dedikované servery! Pořád tedy nefunguje sociální Headquarters pro 48 hráčů, ale i na tom se jistě úpěnlivě pracuje.

- Hollow Knight na Nintendo Switch byl odložen na začátek příštího roku. Píší to tvůrci hry Team Cherry na svém blogu.

- Arms 4.0 vychází dneska a představuje novou postavu. Možná tu hru neznáte, ale mnozí ji považují za to nejlepší, co Nntendo udělalo v roce 2017. Ano, britský kolega si myslí, že je lepší než nová Zelda a Mario.

- Tři roky This War of Mine dostane novou sérii stahovatelných přídavků. První s názvem Father's Promise se prodává pouze za 50 Kč a je založeno na audio hře od polského autora a je to o otci Adamovi, který se snaží zachránit dceru před hrůzami války. Další přídavky mají vyjít v roce 2018.

Watch on YouTube

- Nintendo a studio Universal očividně jednají o tom, že by měl vzniknout animovaný Mario. Na animované verzi by mělo pracovat Universal Animation, kteří stojí například za Shrekem.

- V tomto prodlouženém víkendu si budete moct zdarma zahrát Rainbow Six: Siege a to jak na PC, tak na Xbox One a PS4. K zahrání bude kompletní hra a pokud budete chtít hrát i po víkendu, čeká vás 50 procent sleva.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments