If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pozvánka na sobotní TV pořad Re-Play

Vezme do daleké galaxie.

Jak již je dobrým zvykem Re-playe, když je někde nějaká herní akce, tak vám z ní přinese informace. Jinak tomu nebude ani tuto sobotu, kdy se dočkáte reportáže z Playstation Nation 2017. Uvidíte, jaké hry si bylo možné zahrát a co vše si organizátoři pro návštěvníky připravili. Rovněž se dozvíte pár novinek o očekávaných peckách, jež se zde prezentovaly, takže se máte jistě na co těšit.

Hlavní téma ale bude patřit fenoménu Star Wars. V hlavní tematické reportáži uvidíte historický vývoj her zasazených do tohoto slavného sci-fi univerza a Re-play zavzpomíná na ty nejlepší kousky, které k nám z předaleké galaxie přiletěly. Tím to ale zdaleka nekončí. Recenze se totiž dočká nenovější počin ze světa Star Wars, konkrétně Battlefront II. Zajímá vás, jak se tento nový kousek hraje? A chcete vědět, zda překonal svého, rozpačitě přijatého, předchůdce? A jak je to s kauzou ohledně mikrotransakcí? To vše a mnohem víc se dozvíte už tuto sobotu.

Aby nebyl celý díl jen o Star Wars, tak kromě válčení ve vesmíru vás čeká i jedna ryze pozemská recenze. Konkrétně na fotbalový simulátor Football manager 2018. Pokud jste zvědaví, čím se tato hra liší od ostatních fotbalových her, a čím novým se tento díl série chlubí, pak se určitě nezapomeňte dívat.

No, a kromě nadupaných témat a recenzí má sobotní Re-play pochopitelně i nadupanou soutěž. Tentokrát o mechanickou klávesnici HyperX Alloy. Níže ještě záznam předešlého dílu z minulého víkendu:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Battlefront II

PS2, Xbox, PSP, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments